Mi smo za les

Na strani je trenutno 13 gostov in nobenega člana .

ŠOLSKA MALICA  2017/18- novi ponudnik- obvestilo dijakom( od 3.1.2018  naprej)


Z novim letom 2018 (od 3.1.2018) naprej je v prostorih naše šolske kuhinje novi ponudnik tople prehrane- in sicer, DIJAŠKI DOM MARIBOR.

Jedilniki so oblikovani v skladu s smernicami šolske prehrane in so objavljeni mesečno na spletni strani naše šole in obešeni na vidnem mestu (v jedilnici, pri računalniku v avli šole) vsaj nekaj dni pred začetkom novega meseca.

Kot ste že bili obveščeni, imate na voljo 3 MENIJE:

OSN- je osnovni meni,

VEG-je vegetarijanski meni,

STA- je stalna ponudba (dunajski, priloga solata).


IZBIRA MENIJEV: poteka računalniško.

Meni oz. ŠM (šolsko malico) OZNAČITE vsaj EN DAN PREJ- do 11.ure.

Na ŠM (šolsko malico) se prijavljate/evidentirate z dijaško izkaznico- in sicer tako, da v avli šoli na zaslon računalnika  prislonite svojo dijaško kartico in  nato izberete ustrezen meni za določen dan.  V osnovi se vam zmeraj prikaže OSN meni – če želite meni menjati, greste na ikonco »menjaj« in označite ustrezni meni za določen dan (npr. VEG ali STA).

ODJAVA:

Na ŠM se morate odjaviti en DAN PREJ, in sicer do 11. ure.

V primeru, da zbolite, javite vašo odsotnost še isti dan v tajništvo šole (na tel. 02n 421 66 50) in povejte ga. tajnici, da ste zboleli ter kako dolgo ne boste malicali (da vas odjavi iz sistema). Vaša odjava velja od naslednjega dne.

PRIJAVA NA ŠM:

Če do sedaj niste imeli ŠM (toplo prehrano) in bi jo sedaj želeli imeti, je postopek naslednji: v tajništvo šole greste po formular PRIJAVA NA ŠOLSKO MALICO, ki jo izpolnite in nesete domov v podpis staršem. Prijavo vrnite v tajništvo šole in tam se dogovorite za točen datum, s katerim nato začnete malicati.

V času deljenja tople malice med glavnima odmoroma imajo prednost dijaki na linici za deljenje tople malice.  Dijake na drugi linici prosimo za potrpežljivost. 

Dijaki se do osebja v kuhinji obnašajte vljudno, enako prošnjo smo naslovili tudi na zaposlene v kuhinji. S hrano ravnajte spoštljivo, za sabo vedno pospravite in odlagajte pladnje na za to predvideno mesto. 

 

malica 2018

Informacija o piškotkih

Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Ali se strinjate z uporabo piškotkov ?

- eZasebnost direktiva EU

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani.
Odločitev lahko prekličete.